Skor man inte ska ha på sig

Här är ett par skor man inte ska ha på sig enligt mig.
För commerciella skor men även väldigt tråkiga. Logotyp namnet syns lite väl mycket eller

Modebloggaren Mats

Fick veta igår eller iförigår att bloggaren style by Mats blev årets modebloggar. Det var ett bra val av bloggportalen tycker jag.Hans humoristiska sida och sin allvarliga sida kan ingen motstå.
Det tycker säkert dom andra medlemmarna i Modepojkarna.
Vad tycker ni, var  det rätt val?

ACNE´S SOMMAR KOLLEKTION

Ja tillbaks igen, ACNE´S  sommar kollektion finns ute på deras hemsida redan.Helt underbara kläder kommer, ni borde kanske kolla in det nya Highfashion som blir i sommar.
Jag blev lite små chockad att priserna inte var höga pågrund av att detta märke brukar ta lite mer ur fickan.
Här är sidan om ni vill kolla in sommarens mode http://www.acnestudios.com/


Bilden kommer från http://shop.acnestudios.com/system/search/search.asp?bid=10&container=121&opt=null&gender=M&offset=20


Car Shoe

Med tanke på Fredriks inlägg om Louis Vuittons oklanderligt snygga loafers så tänkte jag upplysa er lite om det italienska pionjären inom loafersdesign, Car Shoe. Gianni Mostele, grundaren till detta följsamma fotbeklädnads märke var mannen som fick den briljanta idén att sätta på gummidobbar under sina loafers för att det skulle bli lättare att gasa, bromsa och koppla i bilen, tog patent på det år 1963, och woila var Car Shoe grundat. Car Shoe har dock hamnat lite i skuggan av sin konkurrent Tod's då de varit bättre på att marknadsföra sin vara. Men 2001 köpte Prada Group upp Car Shoe och fick åter igen träda fram i rampljuset. Skorna sys för hand med runt 160 stygn och börjar synas på många fötter i sommarvärmen igen.

Car Shoe säljs inte i sverige vad jag vet dock så finns det en återförsäljare som säljer genom internet och leverar till sverige, kolla gärna in den här.






Källa: http://www.kingmagazine.se/

/Sebastian

Acne samt whyred

Jag tänkte meddela att både Whyred och Acne har rea på en del av deras kläder nu. Passa på du kanske hittar det du inte hade råd med förut.


Hårmodell

Läste tidningen nu på vägen hem så såg jag att ett företag sökte hårmodeller, varför inte? så när jag väl kom hem så sökte jag lite på nätet och det fanns mångvis med sidor att välja så jag hittade en sida som heter Goldwell.Vem som helst kan blir hårmodell bara man är 18.Kille eller Tjej.
Så du som fixar med håret hela tiden sök nu!
Här kommer sidan http://www.goldwell.se/?q=node/242

bilden kommer ifrån http://www.goldwell.se/?q=node/242

Pernille Holmboe

Här om dagen när jag var nerslagen i soffan framför något värdelöst program kom höjdpunkten i reklampausen när den vackra Pernille Holmboe dök upp på skärmen. Hon stod som vanligt och poserade för Gina Tricot's välbefinnande, denna gång iförd färglada chinos. En stilig dam som hon kan lura många små flickor att klä sig i vad som helst, för är det någon som just passar i vad som helst är det sannerligen Holmboe. Så passa er där ute! Inte för att vi grabbar borde klaga på att hon syns i bild. / Puss från Felix


Slipp fredagskön på bolaget.



Har ni undrat hur ni ska slippa den där eländiga kön på systembolaget på fredagar för att köpa kvälls vinet. Svaret har nu kommit när Australiensaren Mark Majzner flyttade till Sverige och startade Australian Wine club, som erbjuder just prenumeration. Vinerna kommer från små producenter runt om i världen. Ofta är det familjeföretag.

Välj själv vad vinet ska kosta.



  • I storstäderna och ett par mindre städer levereras vinlådorna hem till dörren. Prenumeranten väljer dag och ungefärlig tidpunkt för leverans. På övriga platser hämtas lådan på Bussgods.
  •  Kunden väljer om lådan ska innehålla sex eller tolv flaskor och om man vill ha leverans varannan eller var tredje månad.
  • Man väljer också vilken prisklass vinet ska ligga i, från omkring 100 kronor och uppåt.
  • Kunden får en faktura där alla skatter är inräknade.



Loafers.

Vill snabbt inleda mitt första inlägg här på bloggen genom att visa er ett par grymt snygga loafers från Louis Vuitton som skulle passa utmärkt till strandpromenaden sommaren 2009.

Louis Vuitton Monte Carlo loafers i mocca kalvskinn.

Byxor med hög midja

På senaste tiden så har det varit en liten små trend med högmidja på byxor för tjejer, men byxorna har inte blivit riktigt poppis ännu.Men ur mina ögon så tycker jag själv att just den modellen på byxor så borde dom vara en av dom trendigaste modellen på byxor just nu, Passformen på kroppen kan bli betydligt mycket bättre med denna modell tror jag.
Modellen brukar jag endast se på götgatan, den trendiga delen av söder.
Nu fick jag kämpa lite för att hitta en hyfsat bra bild.


Cheap Monday's totalrensning

Peter kontaktade Cheap Monday häromdagen och fick reda på att deras totalrea på Weekday på Drottninggatan kommer att fortsätta tills ALLT är borta! Så kom igen nu alla budget inhandlare och ta tillfället i akt och införskaffa ett par jeans för endast 100 svenska kronor, lika billigt som strumporna ifrån Happy Socks du har till!





/Sebastian


Fashion Week by Berns



Don't forget, Fashion Week by Berns startar idag (26/1) och slutar den 29/1, så glöm inte att gå och kolla på det kommande vårmodet!

/Sebastian


Pälsmössor

Nu i vinter har man sätt många unga & äldre damer som klivit runt på gator och torg i deras vackra pälsmössor. Självklart finns det även män som klär sig i de men det lämnar jag öppet för tolkning. Personligen så tycker jag att det kan skilja enormt mycket från person till person om man passar i en.





Men om man nu ska gå runt i sådana huvudsvärmare så bör man ändå välja någon lite mer diskret än dessa.


Det var allt från mig just nu, Stay classy!
/Felix

Välkommen till Modepojkarna!

Nu är våran blogg äntligen publicerad!

Vi är fyra stycken grabbar som vill ge tips & råd till alla er mode inriktade människor.  Bloggen kommer att hållas uppdaterad så ofta vi bara kan, det vill säga minst varannan dag.

Så vi hörs innom kort. Keep it clean!


RSS 2.0